Toiminta

Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry on perustettu melonnan yleissuraksi, jonka toiminnan tavoitteena on melontaharrastuksen edistäminen Keski-Pohjanmaan maakunnan alueella. Seuran kotipaikka on Kokkola, mutta toiminta ulottuu myös laajemmalti lähimaakuntiin. Seuralla on tiivis yhteistyö lähialueiden melontaseurojen kanssa, joita ovat muunmuassa Botnia Canoe Pietarsaaressa, Oulun Seudun Melojat, K&C Oulussa ja Kyrönjoen Koskihäjyt Seinäjoella.

Seurassa ei ole virallista kilpailutoimintaa. Tärkeintä on luonnossa liikkuminen, elämykset, rentoutuminen ja melontataitojen kartuttaminen kiireettömällä rytmillä. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa melonnasta kiinnostunut. Aloituskynnys on matala ja seuran kalusto on kaikkien jäsenten käytettävissä. Turvallisinta on aloittaa harrastus seuran järjestämällä Melonnan alkeiskurssilla.

Kurssitoiminta

Keski-Pohjanmaan Retkimelojat järjestää vähintään kaksi melonnan alkeiskurssia Elbassa joka kesä. Kurssin jälkeen kokemusta voi turvallisesti kartuttaa osallistumalla koko kesän ajan pyöriviin tiistaimelontoihin.

Talvisin harjoitellaan Kokkolan Uintikeskus VesiVeijarissa perustekniikoita, turvallisuuteen liittyviä asioita ja eskimokäännöstä. Taitojen kehittyessä voit laajentaa harrastustasi vaikka koskimelontaan, jossa odottavat uudet ja vauhdikkaammat haasteet.

Järjestämme kurssien lisäksi rajoitetusti tapahtumia myös yrityksille ja yhteisöille osana tyky-toimintaa.   
Lisää uutisia
Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat